Win het hart en de portemonnee van de shopper

WIE WE ZIJN
Conspicuous is een schaalbare en flexibele shopper marketing resultaat- en onderzoeksbureau waarbij kwaliteit, efficiency en kostenbeheersing een centrale rol spelen.

ONZE VISIEWeg naar Aankoop

De “weg naar aankoop” is uitgegroeid tot een digitaal, sociaal, multi-zintuigelijk en multidimensionaal proces. Los van tijd en locatie. Om van de shopper een loyale klant te maken, dienen we het aankoopproces als een continue, oneindige lus te zien waarbij we elk contactmoment moeten aangrijpen om én het hart van de individuele shopper te veroveren én hem of haar aan te zetten tot koop.

ONZE MISSIE
Door het toepassen van gerichte expertise en/of shopper onderzoek maken wij het verschil binnen 1.8 seconde op de plaats van aankoop. Dit te samen met onze opdrachtgevers op een zo efficiënt mogelijke manier.

Shopper-Marketing

Met meer dan 30 jaar ervaring wordt Art Frickus gezien als expert op het vakgebied van shopper marketing, trade marketing en category management en is derhalve een veelgevraagd spreker op congressen zoals What’s going on in Retail, Retail Outlook, Benzinedag, Tankstation Vakbeurs, Nationale Lunchroom Dag, Nationale Cafetaria Dag, Vakdag Print & Sign en NL Packaging Event. Hij geeft tevens regelmatig inspirerende “incompany” presentaties”.
Congressen

Art Frickus is een gepassioneerd shopper marketing expert; oprichter en eigenaar van Conspicuous; gespecialiseerd in shopper marketing, shopper insights en (joint) shopper category management oplossingen.

Art Frickus heeft alle commerciële disciplines doorlopen bij bedrijven als
AB-InBev, Nestlé Purina, British American Tobacco en Neckerman Business Solutions.

Conspicuous heeft gewerkt met en voor retailers zoals Ahold, JUMBO, PLUS, Deen, Sligro, Shell, TOTAL, Media Markt, Jamin, Bakker Bart, KlusWijs, Hans Anders, Asda, Carrefour, Tesco, Migros e.v.a.

Conspicuous heeft gewerkt met en voor leveranciers zoals Heineken, Red Bull, Friesland Campina ,Coca-Cola, Pladis, Unilever, The Greenery, Imperial Tobacco, Nutricia, Uniekaas, Vrumona, Vogel’s, MINI, Dorel e.v.a.

Art Frickus is sinds 2000 verbonden aan de EFMI Business School als gastdocent, is één van de jury voorzitters van NL Packaging Awards  en zit in het dagelijks management van de Trade Marketing Association Nederland. Daarnaast is Art Frickus Member of the GLG Council.

Conspicuous producten