Win het hart en de portemonnee van de shopper

WIE WE ZIJN
Conspicuous is een schaalbare en flexibele shopper marketing resultaat- en onderzoeksbureau waarbij kwaliteit, efficiency en kostenbeheersing een centrale rol spelen.

ONZE VISIEWeg naar Aankoop

De “weg naar aankoop” is uitgegroeid tot een digitaal, sociaal, multi-zintuigelijk en multidimensionaal proces. Los van tijd en locatie. Om van de shopper een loyale klant te maken, dienen we het aankoopproces als een continue, oneindige lus te zien waarbij we elk contactmoment moeten aangrijpen om én het hart van de individuele shopper te veroveren én hem of haar aan te zetten tot koop.

ONZE MISSIE
Door het toepassen van gerichte expertise en/of shopper onderzoek maken wij het verschil binnen 1.8 seconde op de plaats van aankoop. Dit te samen met onze opdrachtgevers op een zo efficiënt mogelijke manier.

Shopper-Marketing

 

Met meer dan 25 jaar ervaring wordt Art Frickus gezien als expert op het vakgebied van shopper marketing, trade marketing en category management en is derhalve een veelgevraagd spreker op congressen zoals What’s going on in Retail, SSZ jaarcongres, Nationale Cafetaria Dag, Benzinedag, Nationale Lunchroom Dag en Flora Holland. Daarnaast geeft hij regelmatig “incompany” presentaties. Daarnaast is Art Frickus verbonden aan  twee internationale consultancy bureaus: Art is Associate Consultant Kantar Retail (WPP) en Member of the GLG Council.
Congressen

Art Frickus

Art Frickus is een gepassioneerd shopper marketing expert; oprichter en eigenaar van Conspicuous; gespecialiseerd in shopper marketing, shopper insights en (joint) shopper category management oplossingen.

Art Frickus heeft alle commerciële disciplines doorlopen bij bedrijven als
AB-InBev, Nestlé Purina, British American Tobacco en Neckerman Business Solutions.

Conspicuous heeft gewerkt met en voor retailers zoals Ahold, JUMBO, PLUS, Deen, Sligro, Shell, TOTAL, Media Markt, Jamin, KlusWijs, Asda, Carrefour, Tesco, Migros e.v.a.

Conspicuous heeft gewerkt met en voor leveranciers zoals Heineken, HEINZ, Friesland Campina ,Coca-Cola, Verkade, Unilever, Red Bull, The Greenery, Imperial Tobacco, Vogel’s, MINI, Dorel e.v.a.

Art Frickus is sinds 2000 gastdocent bij de EFMI Business School, is lid van de raad van Advies van POPAI en columnist voor o.a.: De Levensmiddelen Krant, Out-of-home Shops en Careality.

PopaiEFMI

Conspicuous producten