Studie- en Inspiratie trips

SET THE SCENE:
wat gebeurt er in de praktijk…

“If you do what you always did, you will get what you always got” is een beroemde quote van Albert Einstein. In de praktijk zien we dit echter maar al te vaak. We kiezen veelal voor de veilige route met als gevolg dat de doelstellingen niet of gedeeltelijk gerealiseerd worden. Inspiratie lijdt tot innovatie en innovatie is meer dan ooit een voorwaarde om succesvol te zijn en te blijven.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van uw doelstelling neemt Conspicuous u graag mee naar één van de 4 meest inspirerende steden van de wereld op retail niveau. Wilt u de “verre” toekomst zien, dan vertrekken we naar Tokyo of Seoul. Wilt u de vertaling van deze trends zien in een meer westerse omgeving, dan stellen wij u graag Chicago of New York voor. Wilt u inspiratie opdoen in steden als Amsterdam, Gent, London, Parijs of Hamburg? Wij maken een op maat gesneden programma voor u. Gedurende een aantal dagen zult u vele retail concepten aanschouwen. (branche breed)  Ook zult u veel nieuwe ideeën opdoen met betrekking tot product- en verpakkingsinnovaties en/of instore marketing initiatieven.

Uitkomsten van een studie- en inspiratie trip

Inzicht op de trends welke de komende jaren uw succes in Nederland zullen bepalen
Nieuwe (strategische) inzichten en ideeën op het gebied van retail concepten, product ontwikkeling, verpakkingen en instore marketing initiatieven. U weet zich verzekerd van een gevulde innovatie funnel voor de komende jaren!

Waarom een studie- en inspiratie trip naar Tokyo, Seoul, New York en/of Chicago?

Natuurlijk nemen wij u graag mee naar steden als Amsterdam, Londen,  Parijs  of Hamburg om inspiratie op te doen Deze steden  zijn zeker de moeite waard. Wilt u als bedrijf echt omdenken, disruptief en/of innoverend zijn dan is een kijkje verder in de toekomst noodzakelijk.

Foto inspiratie sessie bij u op kantoor?

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze steden te bezoeken dan maken en geven wij in overleg met u graag een op maat gemaakte foto “inspiratie” presentatie  al dan niet gekoppeld aan een brainstorm sessie (of te gebruiken om naast uw (jaar)plannen te leggen voor verdere optimalisatie).

Alle Conspicuous producten