Shopper Marketing trainingen

SET THE SCENE:
wat gebeurt er in de praktijk…

We leven in de 3de retail revolutie. De 24-uurs shopper heeft de macht. Hij heeft de regie over zijn eigen customer & shopper journey, van oriëntatie tot aankoop. Het gedrag verandert in een razend tempo en zowel retailers als fabrikanten dienen hun commerciële inspanningen hierop aan te passen.  De dynamiek van het huidige shopper gedrag en de impact die dit heeft op het bedrijfsleven met bijbehorende kennisontwikkeling loopt niet synchroon. Eens te meer geldt
“If you do what you always did, you will get what you always got” (Einstein).

Shopper Marketing trainingen

Conspicuous maakt graag voor uw het verschil binnen 1.8 seconde op de winkelvloer. Hiervoor hebben we vele succesvolle producten en diensten ontwikkeld. Conspicuous is geen trainingsbureau maar levert wel een actieve bijdrage aan diverse shopper marketing (gerelateerde) trainingen. Dit doet zij te samen met gerenommeerde instanties.

Shopper Marketing Award

De Shopper Marketing Award heeft als doel het ontwikkelen en delen van kennis, ingebracht en ondersteund door experts, gericht op het verder professionaliseren van Shopper Marketing als kennisdomein voor retailers en fabrikanten in de levensmiddelen in foodservice-industrie.

Vanaf september 2014 worden er vanuit  de SMA  3 type  Shopper Marketing trainingen gegeven door Ruud Verschuur van Mercati School of Retail & Trade Management  (www.mercati.nl) en Art Frickus van Conspicuous.

 

 

Aan de hand van het Shopper Marketing Framework wordt Shopper Marketing niet alleen in een (toekomstig) strategisch en organisatorisch kader geplaatst maar wordt er ook uitgebreid ingegaan op de praktijk aan de hand van een actuele case (of cases) Mede op basis van unieke kennis vanuit GfK en best practices uit de gehele wereld wordt op een geïntegreerde  en pragmatische wijze inzicht verkregen in wat  shopper marketing voor organisaties kan betekenen.

De 3 shopper marketing trainingen :

  • Een ééndaagse training op open inschrijving “Introductie Shopper Marketing”
  • Een ééndaagse in-company training “Introductie Shopper Marketing”
  • Een tweedaagse in-company training “Toegepaste Shopper Marketing”

EFMI Businessschool

Sinds 2000 is Art Frickus gastdocent bij de EFMI Business School ( Erasmus Food Management Instituut). Hij mag een bijdrage leveren op het gebied van Trade Marketing , Shopper Marketing, Shopper Insights en Sense Marketing in zowel open opleidingen (bijv. Master of Food Management en Commercieel Management) als in in-company programma’s.

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In de jaren erna is het EFMI uitgegroeid tot een toonaangevend kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Met ingang van juni 2007 is het EFMI een zelfstandige business school van Academische Opleidingen Groningen (AOG), dat gelieerd is aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Meer informatie over de opleidingen vindt u op de website van de EFMI Business School (www.efmi.nl)

 

 

Alle Conspicuous producten